index

Jesper Hansen

Født: 31 mar 1985 i Slangerup sogn i Lynge-Frederiksborg herred, Frederiksborg amt
Erhverv: Fodboldspiller
Ægtefælle: Anette Christiansen
Gift: 30 jun 2012 i Slangerup sogn i Lynge-Frederiksborg herred, Frederiksborg amt
Børn: Mikkel Hansen
Frederik Hansen
Biografi:
Jesper Hansen blev indlemmet i FC Nordsjællands førsteholdtrup i 2003 efter at have optrådt på klubbens ungdomshold.
I 2005 blev Jesper Hansen udlejet til 1. divisionsklubben Ølstykke, hvor han også spillede som ungdomsspiller.
Efter et succesfuldt lejeophold, hvor han blandt andet var med til at redde klubben fra nedrykning til 2. division blev Hansen i november 2005 hentet tilbage til FC Nordsjælland.
I sæsonen 2011/12 var Hansen med til at vinde det danske mesterskab med FC Nordsjælland, hvorefter han var med til at spille Champions League med klubben.
Jesper Hansen skiftede i august 2013 til fransk Evian. Her spillede han, til han i sommeren 2015 fik kontrakt med Bastia som ligeledes spillede i den bedste franske række.
I sæsonen 2016-17 er Jesper Hansen at finde på Lyngby BK's mandskab, der i sin første sæson som oprykker fra 1. division sensationelt vinder bronzemedaljer. En stor del af æren for Lyngbys første sølvtøj i den fineste danske fodboldrække i 25 år, tildeles målmanden og holdets anker Jesper Hansen, da holdet noteres for 15 clean sheets i sæsonen. Med det det flotte resultat sikrer Lyngby sig internationale kvalifikationskampe til Europa League. For sine præstationer i september 2016 bliver han kåret som månedens Superligaspiller efter at have holdt nullet i fire ud af månedens fem kampe. Den 24. juni 2017 købte FC Midtjylland Jesper Hansen i Lyngby Boldklub.
Jesper Hansen blev første gang udtaget til Ligalandsholdet i december 2011, hvor det blev til to kampe på holdets træningtur til Thailand.
Han blev første gang udtaget til A-landsholdet i oktober 2012 efter at Kasper Schmeichel meldte afbud til VM-kvalifikationskampene mod Bulgarien og Italien. Det blev dog ikke til spilletid for Hansen, der var med som reserve for Stephan Andersen og Anders Lindegaard.

Bor i Silkeborg


Aner:
Jesper Hansen
* 31 mar 1985
-
-
-
-








-
-
-
-
-
-


-
-
-



-
-
-


-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

-
-
-
-

Opdateret d. 5.8.2020